Koszi-lap

Jog, jogtalanság, jogállamiság, cikkek publikációk, vélemények egy testvérpár hányattatásáról.Okulásul, mások épülésére. Bízva a megcsúfolt demokrácia helyreállításában.

1096-_4.jpgMindenek előtt minden hűséges Olvasónknak eredményekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!


Tudom, és sejtem, hogy többen megijedhettek, hogy eltüntünk! Jelentjük, nem, csak nagyon sok volt a teendőnk.


Mert, az idő egyre jobban szorít! A Fővárosi Ítélőtábla elfogultsági nyilatkozata alapján ( Az elsőfokú ítéletet kihírdető bíró ugyanis ide került, mint fellebbviteli bíró) nem tudtuk, hogy hová kerül majd az ügy.Végűl is a Győri Ítélőtáblára szignálták ki. Már tavaly szeptember hónapban átszállították a több, mint 80 ezer oldalnyi nyomozati és az 5 ezer oldalnyi bírósági peranyagot. Persze, a 610 oldalas Írásos ítéleti indoklást is. Nem irigyeltük a kijelölt bírósági tanács előadó bíráját és persze, a az eljárásban résztvevő másik két bírót sem.


Mi sem tétlenkedtünk! Többször kellett átolvasnunk a rendelkezéseinkre álló iratmennyiséget! Muszáj volt, mert december hónapban jött az értesítés, hogy a győri ítélőtábla 2012. februárjától elkezdi a másodfokú tárgyalást. Azt, amelyet kissé bonyulttá tehet, az új jogalkotási dömping. Mert, igazság szerint az akkor hatályos törvények alapján kell/enne lefolytatni a tárgyalást, de a mai bizonytalan helyzetben, ez közel sem biztos. Miután megváltoztatták a Büntetőeljárási Törvénykönyvet. E bizonytalansági tényező bennünket is óvatossá tett. Mert igaz, hogy az igazság mindig ki szokott derülni előbb, vagy utóbb, nekünk viszont a 18 és fél év miatt nem mindegy hogy mikor fog kiderülni az igazság! Inkább előbb derüljön ki, mint később!


A többszöri átolvasás, törvényi elemzések során egyre jobban meg vagyunk győződve arról, hogy a 19, 20, 22, 24 és 25. rendű, ma már elítéltek, ártatlanok!A 24 és 25. rendű elítéltek ráadásul fegyházban vannak, a többiek még szabadlábon védekezhetnek. Tudjuk, mindenki közölük keresi a kapaszkodot,amely - szerencsés esetben, - jogilag is tisztázza őket a felhozott vádakkal szemben.


Erre példa a 20. rendű elítélt által összeállított 203 oldalas, írásbeli vallomása, amelyet a győri ítélőtábla másodfokú tárgyalására készített el, bízonyítékokkal fűszerezve! Elvégezte  azt a munkát, amelyet tiszteségesen a nyomozó és az ügyészi hatóságoknak kellett volna elvégezni!


"Gyanúsított: Az egészhez hozzátartozik, hogy kaptam egy nyomozás megszüntető határozatot a sz.-i MOL-nál történt olajlopásokkal kapcsolatban. Ezen a határozaton szerepel a B. nevezetű rendőr neve. Mivel az A. mesélt egy olyan történetet, hogy bejár egy rendőrhöz a kapitányságra információkért, amelyekért fizet is. Ez a találkozó ugyan úgy le volt írva ebben a határozatban, hogy az A. bejárt hozzá, de azért járt be, mert ő információt adott a rendőrnek az olajlopásról. Azonban ez nem igaz, mivel nekem az A. elmondta, hogy ettől az embertől kap olyan információkat, amiket önmaga hasznára tud fordítani. Ezt azért mesélte, hogy illusztrálja, hogy nem kell félni a rendőrségtől. „…


"P. Sándor vallomása önmagáért beszél. Egyértelmű bizonyítékok e vallomásával kapcsolatban a „Cirokjelentések” melyeket a bűncselekmények elkövetőinek adott időszakban fennálló érdekeik ismeretében, az alapján elemezve, egyértelműen megállapítható, hogy a jelentések nem a bűnüldözés érdekében készültek, hanem a bűncselekményeket elkövető személyek érdekeiben."

E kis illusztrációból is kiderül, hogy ebben az ügyben nem a kabátra, hanem a gombhoz varrták a kabátot! S gondoljuk, nem ez az igazság és a jogrendszer alapja!

Még elég sok teendőnk van, de ígérjük, hogy a tárgyalásról tudósítjuk a kedves Olvasóinkat!

Gondoljuk, az alábbi ídézet jól jellemzi az egész szövevényes ügyet, amely csak a hatóságok hozzáállásától lehetett szövevényes!


1096_nap.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 78
Heti: 178
Havi: 100
Össz.: 371 734

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 BÚÉK!
Koszi-lap - © 2008 - 2024 - koszi-lapok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »